Látogatók

2013. február 11., hétfő

Sziasztok!

Gyors kis bejelentkezés.

Dolgozom a Fekete kristályon.
Lassan, kényelmesen.
Ahhoz, hogy jó legyen és leverjen a lábatokról benneteket, nem szabad összecsapni.
Ebben biztosan egyetértünk.

Amikor már azt gondolom, szépen elterveztem mindent, a történet menetét, váratlanul felbukkan egy új szereplő, fordulat vagy ötlet. Ha azt képzelem, hogy tudom a végét, az éjszaka közepén alvás helyett a fejemben újraíródik a történet befejezése, mert igen, lehet még fokozni.
Új szereplőkkel fogtok találkozni. Lesz akit megkedveltek és olyan is, akinek a nyakát tekernétek ki és olyan is, akit egyszerre gyűlöltök és mégis izgalmasnak találjátok. A régiek közül is lesznek páran, de persze nem mindenki. Nem osztálytalálkozót tartunk.
Hellyel kínálok szereplőket a múltból, akikkel már páran találkozhattatok korábbi eseményeknél.

Ez a könyv is egy új történetet mesél el, a sötétség újabb arcát mutatja meg...   Kegyetlen és csodás gonoszsággal játszunk.

Drámai és fájdalmas sorsfordulat vár a kedves vérivóinkra. Nem rántja ki minden vészhelyzetből őket a két hegyes foguk és az extra képességeik. Néha egészen másféle erőre van szükség, hogy megőrizzék önmagukat és ne váljanak a feketeség foglyává.


Üdv:
Ash



4 megjegyzés:

  1. Hű, ez a fotó...hűű...na meg a történet is. Tuti nem fogsz csalódást okozni. És csiszolgasd csak, kivárom, csak durranjon minél nagyobbat... úgy Ash Carrigan módra :)
    Negra

    VálaszTörlés
  2. Nagyon benne vagyok, pedig még az elején járok.
    Igyekszem. :D
    Puszi Negra!

    VálaszTörlés
  3. Megint en ,

    Az elobb veletlenul a januar 17-kei bejelentkezesed ala kuldtem a megjegyzest ami ide tartozna.

    Bocsi a figyelmetlensegemert .

    VálaszTörlés

Írj megjegyzést: