Látogatók

2012. március 4., vasárnap

Info!

A Bittersweet közelít a finishhez. Most nem szabad elkapkodni, az utolsó nagy és fontos jeleneteket. Megszállottként dolgozok, akár reggel ötig is, hogy akkor tegyem le a kéziratot, amikor odakint a madarak csicseregni kezdenek. /persze, ez az ámokfutás csakis hétvégén valósítható meg/

Vidám és boldog tavaszt Mindenkinek!

Üdv:
Ash

10 megjegyzés:

  1. Drága Ash !
    Már a beharangozó is nagyon izgalmas.
    Türelmetlenül várom, mikor lesz készen a könyv. Még az időjárás ad egy kis haladékot. Kóstolgat a tavasz, de azért még lesz egy kis hideg. :) Úgy vélem, nem a széltől és esőtől fogunk borzongani!!! :) :)
    Kívánom, hogy a nehéz hétköznapok után legyen sok időd elmerülni a rettegtető történetben! ( A rettegtető szó Barbara kislányom "találmánya", majd, ha eléri a megfelelő kort, küldöm a Carrigan Művekbe tanulni. :) )
    Pusz

    VálaszTörlés
  2. Izgalmas állapot:)) Nagyon várom ezt a nem szokványos történetet. Puszillak:))

    VálaszTörlés
  3. Mrs. Fishby,

    Köszi. Barbarának alapból itt a helye! Talán majd ha picit nagyobb lesz, tényleg bejönnek neki a Carrigan Művek termései. Még az is lehet, hogy hasonló hobbira adja a fejét....

    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, Kelly!

    Most meg már azon kezdek parázni, hogy a nagy beharangozáshoz képest talán nem is lesz olyan jó....

    Én is puszilak!

    VálaszTörlés
  5. Biztosan jó lesz, eddig még mindig az volt:)

    VálaszTörlés
  6. Szia Ash!
    Tetszik a Carrigan Művek elnevezés :D Én is várom a következő "termést", annak ellenére, hogy a pszichothrillerek nem nagyon fekszenek nekem. De mivel te írod, nagyon várom és kiváncsi vagyok rá :)
    Pusza: Negra

    VálaszTörlés
  7. Szia Negra!

    Nem tudom még pontosan, melyik kategóriába lehet majd besorolni. Nem egyértelműen pszichothriller, ugyan vannak benne ilyen elemek is. Nem is horror, mert a gyilkosságok ellenére nem az agyatlan vérengzésről szól. Maradjunk annyiban, hogy óvatosan misztikusnak nevezem, aztán majd kiderül.

    Puszi Neked is!
    Köszi, hogy benéztél.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Ashley!

    Örülök, hogy benéztem, és máris kecsegtetsz minket a majdnem készen levő finomsággal. Az pedig meg se forduljon a fejecskédben nem lesz elég jó az elvárásainknak, mert az biztos hogy nem így lesz. Abba már nem merek beleszólni, hogy a te elképzeléseidnek megfelel-e, de én biztos nagyon jót fogok olvasás közben borzongani. Fel a fejjel, rosszat még soha nem raktál le elénk csak jót, és jobbat.

    Puszi Helsinga

    VálaszTörlés
  9. Szia Helsinga!

    Te aztán kitartó vagy. Örülök neki. Köszi a bátorítást.
    Tényleg már nagyon a végét írom. Most jön az a stádium, amikor nehéz befejezni és elbúcsúzni a szereplőktől, elrendezni a sorsukat.

    Várjatok még egy kis türelemmel!
    Híreket majd hozok. :)

    Ash

    VálaszTörlés

Írj megjegyzést: